Zlatan Ibrahimović kulturno ušutkao sve zle jezike koji žele da mu napakoste: Supruga Helena, on i djeca uživaju u porodičnom životu

Prije samo nekoliko dana, Zlatan Ibrahimović se na Twitter profilu pohvalio trailerom za novi film naziva ‘I Am Zlatan: The Movie’ koji u kina stiže u septembru. Film je zasnovan na njegovoj autobiografiji.

Ibrahimović (39) bio je glavna tema medija prošlog ljeta kada su ga povezivali s popularnom sportskom novinarkom Dilettom Leottom (29).

I dok je svijet brujio o romantičnim večerama i snimanju reklama, Zlatan i njegova nevjenčana supruga Helena Seger s kojom je već 18 godina, nisu htjeli ništa komentirati.

Samo nekoliko mjeseci nakon medijske pažnje usmjerene prema Diletti i Zlatanu, počelo se šuškati da je Heleni dosta nevjere te da zbog toga želi odseliti iz njihove kuće. Takav preokret na kraju ne bi previše iznenadio javnost s obzirom na to da su se u njihovoj 18 godina dugoj vezi javljale svakakve glasine o nevjeri fudbalera.

Ipak, špekulacijama je došao kraj. Naime, Zlatan i Helena ‘uhvaćeni su’ na porodičnom odmoru, a na fotografijama njihov odnos izgleda idilično.

Tako je Ibrahimović kulturno ušutkao sve zle jezike koji žele da mu napakoste bez da se uopšte po ovom pitanju oglasi u javnosti.

Par je u vezi dobio dva sina, Maximiliana (14) i Vincenta (13), s kojima trenutno uživaju.

Zlatana su jednom prilikom novinari upitali kakve žene voli, a on im je odgovorio:

– Na kakve žene mislite? Ja volim samo jednu ženu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.