Zlatan Ibrahimović u društvu sa “starim” Ronaldom: “Švedski napadač nikad nije skrivao da mu je on jedini idol”

Zlatan Ibrahimović u društvu sa “starim” Ronaldom.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nikad nije skrivao da mu je jedini idol brazilski Ronaldo, a sinoć je na društvenim mrežama objavio fotografiju s jednom od najvećih nogometnih legendi.

“Samo zamisli Ronaldo”, napisao je Ibrahimović uz fotografiju koja je za kratko vrijeme prikupila veliki broj lajkova i emotivnih komentara očito nostalgičnih fanova najvažnije sporedne stvari na svijetu.

https://www.instagram.com/p/CQ7HSROMCA3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=58582d1a-8fad-4662-a381-796dc89bd24a

Koliko je Ibrahimović bio oduševljen Ronaldom najbolje pokazuje čuveni snimak kada su ga kamere ulovile kako se divi Brazilcu tokom zagrijavanju prije gradskog derbija između Intera i Milana.
“Niko nije kao Ronaldo, on je fenomen. Želio sam biti igrač baš poput njega. Mogao je raditi nemoguće stvari na terenu i stvarao je magiju. Uzeo bi loptu i kao da bi poručio: ‘Sve će biti u redu, preuzimam brigu o njoj.’ Takav igrač nije postojao prije, a nema ga ni danas. Ne postoji. Kao mlad igrač često sam ga gledao i govorio sam sebi da želim biti poput njega, igrač koji pravi razliku. Prema mom mišljenju, on je bez sumnje najveći igrač u historiji”, rekao je ranije Ibrahimović o Ronaldu.

I dok je Ibrahimović i danas aktivan nogometaš, Ronaldo je karijeru završio prije 10 godina.
Zlatan se trenutno nalazi na Ibizi sa svojom porodicom, a prije nekoliko dana se susreo i s bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.