Zlatan o novodima da je vrijeme za penziju pa u svom maniru poručio: Nisam spreman da zapalim cigaru i uživam u mirovanju

Zlatan Ibrahimović u svom maniru je komentarisao navode o penzionisanju na kraj ove sezone.

Ističe da još uvijek nije spreman za penziju i da još uvijek planira igrati nogomet, unatoč činjenici da će u oktobru proslaviti 41. rođendan.

Nažalost, najnovija povreda Ibrahimovića zabrinula je sve u Milanu i s tim u vezi odmah je dovela u pitanje njegovu budućnost u klubu, no mediji u Italiji pišu da su svakim danom sve veće šanse da popularni Ibra zaigra u velikom derbiju protiv Intera 5. februara.

Iako se špekuliše o tome kako mu ugovor s Milanom važi do kraja ove sezone, jasno je svima i postavlja se pitanje da li će Zlatan uopšte ostati u dresu Rossonera, no barem prema njegovim riječima, on uopšte ne razmišlja o kraju karijere i planira još uvijek igrati nogomet.

“Normalno je da, kada imate 40 godina i kući ste, zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomenama na svoju karijeru koju ste imali. Ipak, ja još uvijek nisam spreman da zapalim tu cigaru”, kaže Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je, bez obzira na to što ove sezone ima češće povrede i činjenicu da ima 40 punih godina, prvi strijelac Milana u ovoj sezoni i za ovaj klub je postigao osam pogodaka u najboljem rangu italijanskog fudbala.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.