in ,

Đorđe David o izbačenoj takmičarki iz BiH: Sama je sebi dala autogol zbog statusa koje je objavljivala na svoj profil, mi smo vidjeli da je opsovala!

Član žirija Zvezda Granda Đorđe David je boravio u Sarajevu gdje su novinari Ekskluzive i Senzacije uradili intervju sa muzičarem

Član žirija Zvezda Granda Đorđe David je boravio u Sarajevu gdje su novinari Ekskluzive i Senzacije uradili intervju sa muzičarem.

Povod intervjua je, između ostalog, bio i na temu diskvalifikovane takmičarke koja je najoštrije kažnjena zbog uvreda koje je postavljala na svoj profil, a protiv članice žirija Jelene Karleuše.

Da podsjetimo, Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u posljednjoj emitovanoj emisiji, kada je pjevala pjesme “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Nakon emitovanja emisije mnogi su riješili da stanu na stranu mlade pjevačice, te je ona dobijala poruke podrške kako na na svom Instagram profilu, tako i u komentarima ispod Youtube videa posljednje emitovane epizode takmičenja “Zvezde Granda”.

Onda je objavljeno da je ona diskvalifikovana zbog jedne svoje objave na društvenoj mreži Instagram, što je pokrenulo lavinu komentara.

Šta sve David kaže, pogledajte u video intervjuu u nastavku.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite OVDJE.

Milorad Dodik poručuje: “Ko će da ratuje? Željko Komšić daje nekakve izjave, ali…”

Dragan Čović u Neumu: “Moramo slijediti naše prijatelje, Republiku Hrvatsku”