in ,

Dragan Stojković Bosanac oduševio javnost u BiH kada se u Zvezdama Granda pojavio sa majicom kojom podržava spas rijeke Neretvice

Naime, on se na snimanju u Grandovom studiju pojavio u majici koja je svima privukla pažnju sa natpisom: “Pusti me da tečem” i “Nisam na prodaju”

Javne ličnosti, nerijetko koriste svoj uticaj i slavu kako bi potpomogle i podržale različite projekte, a ovog puta jednoj takvoj akciji pridružio i Dragan Stojković Bosanac.

Naime, on se na snimanju u Grandovom studiju pojavio u majici koja je svima privukla pažnju sa natpisom: “Pusti me da tečem” i “Nisam na prodaju”.

– Ovo je kampanja za jednu malu rijeku – Neretvicu koja se uliva u Neretvu, a ujedno je kampanja za sve Neretvice na prostorima bivše Jugoslavije koje ljudi, koji ne vole svoje domovine i otadžbine, pokušavaju preko države da je unište i ostavre svoje sitne sopstvene ciljeve – objasnio je Bosanac za Grand Online.

Kolege iz žirija “Zvezde Granda” podržale su ovu akciju o kojoj je govorila i Jelena Karleuša koja je poznata kao aktivista za prava životinja.

– “Pusti me da tečem” je lijepa akcija kojoj svi treba da se pridružimo. Rijeke, jezera i mora su mjesta gdje živi najveća populacija života i zato je neophodno da zaštitimo ta područija pogotovo u njegovom kraju jer to su rijeke kakvih nema na planeti. Koristimo veliku popularnost i slavu da pozovemo ljude da zajedno očistimo rijeke i spasimo ono što je najlepše na ovim prostorima- ispričala je Jelena.

– Sve što vrijedi neko želi da prisvoji, ali ne treba stavljati nešto što ima neprocenljivu vrijednost ljudima u ruke koji ne znaju to da cijene i žele da stiču materijalnu korist. Krajnje je vrijeme da se i naše javne ličnosti pozbave ovim ključnim pitanjima- dodala je Jelena.

VEZANI TEKST: Dragan Stojković Bosanac oduševio udruženje građana iz BiH zaista divnim gestom: Zvanično je postao borac za spas rijeke Neretvice!

Kandidat napravio šou u Zvezdama Granda: Izveo voditeljicu Sanju Kužet na binu, žiri u ekstazi

FOTO: Arhiv

Dragan Čović nakon zasjedanja HDZ-a i SNSD-a u Banja Luci poručio: “Pojačali smo saradnju sa Miloradom Dodikom jer su politički odnosi u BiH krajnje složeni”