Dragan Stojković Bosanac predstavio specijalitet iz njegove kuće, njegova kćerka se oglasila na Instagramu

Dragan Stojković Bosanac uvijek je zanimljiv javnosti, važi za otvorenu, ali i duhovitu osobu koja često ima zanimljive dosjetke, a ovoga puta njegova kćerka Džidža „uhvatila“ ga je u slatkom izdanju. Bosanac je naime u ruci držao pleh pun ukusnih slatkiša urmašica, a Džidža nije odoljela a da ovaj snimak ne objavi na svom Instagramu.

–Hurmašice i domaćica – napisala je Džidža na Bosketovoj fotografiji i pojasnila ko je ipak zaslužan za sadržaj preukusnih đakonija.

-Dunja zapravo – dodala je Džidža u zagradi.

Koliko Bosanac voli ovakve porodične trenutke govorio je jedno prilikom za Grand, istakavši podršku svoje supruge sa kojom je gotovo pet decenija u braku.

–Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvijezda preko druge zvijezde.

Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti.

Pazi me i priprema mi omiljenu hranu.

Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif.

Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – ispričao je jedom prilikom Bosanac o svojoj ljepšoj polovini ističući da je da je oduvijek znao da je ona prava.

VEZANI TEKST: Đula Drini iz BiH podigla na noge cijeli studio Zvezda Granda, Marija Šerifović oduševljena: “Ne znam koliko si visoka, ne znam koliko imaš kila, ali…”

Pogledajte fotografiju.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.