in ,

Jelena Karleuša javno demolirala Arkanovog sina Veljka Ražnatovića zbog Đorđa Balaševića

Regja oplakuje Đorđa Balaševića, ali ima i onih kojima je bio “trn u oku”

Regja oplakuje Đorđa Balaševića, kantautora koji je svojom muzikom doticao srca skoro svih.

Skoro, jer ima ta neka “desna” linija kojoj je Panonski mornar, oličenje mira i dobrote, bio trn u oku. Recimo, Vojislav Šešelj. Ili Rajko Vasić.

Ili, pak, Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Sin Arkana i Cece na društvenim je mrežama podijelio “screenshot” koncerta koji je Balašević svojevremeno održao u Zagrebu, na kojem se tada obratio publici riječima: “Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski”.

Veljko je ovo ovako prokomentirao: “Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate”.

Dakako, komentari na ovu objavu bili su prilično negativni.

Ipak, jedan od najžešćih došao je od Jelene Karleuše:

“Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslavenski sin! Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam”, napisala je Karleuša na Instagramu.

Draško Stanivuković otkrio nepoznate detalje: “Sreo sam Dodika u Beogradu, bilo je vrlo neprijatno…”

Moguće uvođenje obaveznog vojnog roka u Srbiji i kakav bi to utjecaj imalo na regiju