in ,

Jelena Karleuša konačno potvrdila lijepe vijesti, pa oplela po koleginicama: “Traju tri dana i nestanu”

Jelena Karleuša je za Grand Online potvrdila da će novi album definitivno ugledati svijetlost dana ovog ljeta. Odlaganja više nema i sigurna je da će ne samo ljeto. Već čitava godina će biti u njenom znaku, tačnije u znaku modernog zvuka koji će pomjeriti granice.

– Nema odlaganja jer smo potpisali i moramo papirološki da ispoštujemo rokove, tako da ovog ljeta će biti sigurno. Mada, da ne zvučim previše arogantno i nadobudno, mada je to negdje moj stil, meni ne treba album da bi neko ljeto ili godišnje doba bilo u mom znaku -izjavila je Jelena, nakon čega se osvrnula i na to što mnoge koleginice kopiraju njen modni stil.

Iako joj gotovo svaki stajling “skinu” od glave do pete, ne krije da joj imponuje što je time još više uzdižu kao modnu ikonu.

– Ja bih se zapitala da nije tako. Volim da budem na neki način uzor, mada bolje zvuči inspiracija jer je i ja vrlo često tražim u mnogim svjetskim javnim ličnostima. Ja stvarno mnogo volim da razbijam predrasude i stereotipe kako jedna žena treba da izgleda i kako majka dvoje djece treba da se oblači – istakla je “mala od skandala” koja svojim modnim izdanjima često umije da isprovocira i izazove oprečne reakcije.

– Ne postoji osoba koja je dovoljno provokativna da bude na vrhu 26 godina, nema te provokacije (smijeh). Moj posao je da budem jaka ličnost koja sve što dotakne pretvara u biznis. To je talenat koji se stiče rođenjem, ne može se naučiti. Ali da iza toga nemam veliku karijeru i hitove ne bih bila tu gdje jesam i ne bih trajala. Mnogo je boljih i mlađih riba, a i onih koji žele da nekim provokacijama nešto naprave, ali traju koliko i te njihove provokacije – tri minuta ili tri dana i nestaju. Voljela bih da neko pokuša da traje i izgleda ovako posle 26 godina karijere i sa 42 godine -zaključila je Karleuša.

Florence Hartmann brutalno iskreno o odluci Valentina Inzka: “Instrument da se zaustavi strateško negiranje genocida”

Bublin

Nema dalje: Pogledajte kako je Sarajlija Ibro Bublin razvalio poznati hit!