in ,

Meteorolozi razočarali prognozom vremena za naredne dane….

Meteorolozi objavili vremensku prognozu za naredne dane

Meteorolozi su objavili vremensku prognozu za naredne dane.

U ponedjeljak postepeno naoblačenje prije podne. U drugoj polovini dana će preovladavati oblačno vrijeme. Slaba kiša se očekuje u večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog smjera. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima vjetar istočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 22°C.

U utorak, 27.04.2021., u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom uglavnom u Bosni. U Hercegovini lokalno uz poneki pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 20°C.

U srijedu, 28.04.2021., u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom i pljuskovima. Moguća je i grmljavina. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19°C.

Dodik kao “razjareni bik”: Bolje da ostane upokojeni Inzko, nego neko iza koga će stajati Njemačka!

Pogledajte kakvu je “zvijer” upecao ribar iz BiH, pa ovo je zaista nevjerovatno!