in ,

Saša Popović pred novinarima zatvorio priču za sva vremena: Priznao da Cecu u žiri nije doveo on već United media

Saša Popović je pred pripadnicima sedme sile prije svega želio da demantuje natpise o finansijskoj situaciji Grand produkcije.

U studiju na Košutnjaku počelo je snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, a članovi produkcije kao i žirija stigli su vidno raspoloženi i horni za nove radne pobjede.

Pored nove scenografije i novog člana žirija, Saša Popović je pred pripadnicima sedme sile prije svega želio da demantuje natpise o finansijskoj situaciji Grand produkcije.

“Svi tekstovi koji su se pojavili su apsolutna gluposti i neistina. Ova sezona počinje u izmenjenom sastavu žirija, i moram da vam kažem da je žiriranje u Zvezdama Granda dobrovoljni čin, niko nikada nije tražio pare.

Svi koji sjede na tim stolicama, to su najskuplje stolice u državi. Pitajte bilo kog člana koje su im bile cifre nekada, a koje su im danas, oni su zaslužili to i ja im skidam kapu”, rekao je Popović.

Vijest koja je odjeknula regionom o dolasku Svetlane Cece Ražnatović u žiri najgledanijeg šoua iznenadila je mnoge, a Saša je sada otkrio i kako je došlo do tog dogovora.

“Nisam je ja ubjedio, ona je pregovarala sa United mediom i oni su to dogovorili- tvrdi on.

Saša je otkrio i da li je mogao da pretpostavi da će Jelena napustiti žiri kao i u kakvim je odnosima sa njom.

“Iznenadila me je Jelenina odluka da napusti “Zvezde Granda” jer smo se dogovorili da će i ovu godinu da radi.

Ovo je i moja posljednja godina u kojoj imam obavezu da radim, bio sam se i sa Jelenom dogovorio da ovu godinu odradimo, tako da jesam bio iznenađen- odgovorio je Saša, a zatim se osvrnuo na odnos sa bivšom članicom žirija.

“Ja sam u dobrim odnosima i ja vam tvrdim da će Jeleni biti žao što je otišla. Drago mi je što je došla Ceca ali bih volio da je ostala i Jelena.

Vojin Mijatović bez dlake na jeziku: “Jasna poruka i politici, neka se Beograd zabavi Srbijom, pola Srbije je još gladno…”

Branislav Borenović “tužnjikavo”: Nakon sastanka sa Aleksandrom Vučićem, Christian Schmidt je realnost