in ,

Veliko slavlje u porodici Ramović, odmah se oglasila i Džejla, otkrila je sve detalje: “Nisam pjevala na maturi, ne ističem se na taj način pred svojim kolegama

Kako ističe u jednoj od Grandovih emisija, Džejla Ramović se za maturu nije puno pripremala, budući da do posljednjeg trenutka nisu znali da li uopšte slaviti

Pobjednica takmičenja Zvezde Granda, Džejla Ramović, završila je srednju školu, pa je ovih dana imala i maturu.

Kako ističe u jednoj od Grandovih emisija, za ovaj dan se nije pripremala, budući da do posljednjeg trenutka nisu znali da li uopšte slaviti.

– Nisam se nadala da će to biti propraćeno. Niti sam se potrudila da bude. Haljinu sam našla dva dana prije mature, nisam se specijalno pripremala, niti sam ranije mislila o tome – iskrena je pjevačica.

Na pitanje voditelja da li je društvo od nje očekivalo da zapjeva na proslavi, ona odgovara – Ja rijetko da sam pjevala pred njima, pogotovo ne na maturi. Znaju oni da bih ja to odmah odbila, ne ističem se na taj način pred njima, tako da se to nije desilo.

Iako planira da se preseli u drugi grad, još uvijek ništa ne radi po tom pitanju i ističe da je sada posvećena pronalasku idealnog fakulteta.

Vrlo zanimljiva situacija u BiH: Banane u dvorištu Seferovića redovno rađaju!

Učesnica popularnog takmičenja Zvezda Granda Krstinja Todorović po prvi put pokazla supruga i dom