Kultni pjevač Halid Bešlić obradovao radnice kompanije iz Bosne i Hercegovine, divna gesta zaista!

Kao što je već poznato veliki koncert Halida Bešlića bosanskohercegovačke muzičke legende u olimpijskoj dvorani Zetra najavljen je za 11.mart 2023 godine. Nakon VIP i VIP backstage karata, ljubitelji pjesama Halida Bešlića kupili su i sve ulaznice za sjedeća mjesta na velikoj tribini.

Veliko interesovanje

Od puštanja u prodaju vlada veliko interesovanje ne samo bh publike već naših komšija iz regiona. Za armiju fanova i veliki koncert u Zetri naša muzička legenda priprema i nekoliko iznenađenja.

Divna gesta zaista

Halid i njegov menadžer Nedim Srnja u saradnji sa jednim od sponzora koncerta kompanijom “Alma Ras” za radnice na odjelu domaće proizvodnje u Olovu priredili su nesvakidašnje iznenađenje.

Halid Bešlić je sa svojim menadžerom Nedimom došao u pogon domaće proizvodnje u Olovskim Lukama u Olovu i uručio im ulaznice ,dijelio autograme ,razgovarao sa ženama a na kraju druženja im zapjevao i pozvao ih na koncert.

Pored ulaznica za najsretnije posjetioce koncerta bit će obezbijeđene i poklon majice koje su urađene u kompaniji “Alma Ras” sa nazivima najljepših Halidovih pjesama.

Poseban dan za radnice

Kako je u izjavi za Radio Olovo kazao Halid ova posjeta je upriličena zahvaljujući sponzoru koncerta kompaniji “Alma Ras “koja je za svoje radnice kupila karte i pobrinula se da ih Halid uruči lično.

Njegovi domaćini vlasnik firme Đemal Memagić i njegova supruga Almasa sa saradnicima pobrinuli su se da se njihov gost osjeća ugodno kao i njihove radnice kojima je ovaj dan bio sasvim sigurno neobičan i poseban.

Pored toga što je Halid veliki prijatelj Olova ali i ljudska i pjevačka veličina ,poveznica za sponzorstvo je bila rođendan kompanije “Alma Ras” koji se obilježava na Dan žena 8.marta, a ubrzo slijedi i Halidov koncert 11.marta 2023. godine.

Međusobna podrška i promocija dobrih i pozitivnih vrijednosti ovom saradnjom je rezultirala na obostrano zadovoljstvo kazali su sagovornici.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.