in , ,

Cristiano Ronaldo otvara spektakularan hotel u Madridu, pogledajte luksuz vrijedan 13 miliona eura

To nije jedini kompleks koji Cristiano Ronaldo ima u španskoj prijestolnici

Portuglaski nogometaš Cristiano Ronaldo najavio je zvanično otvaranje svog hotela Pestana CR7 Gran Vía, koje će biti uprilčeno 7. juna u Madridu.

Investicija je vrijedna 13 miliona eura, a to će ujedno biti prvi iz lanca hotela Pestana CR7 Lifestyle Hotels koji će biti izvan Portugala, nakon onih izgrađenih u Lisabonu i Funchalu.

No, to nije jedini kompleks koji Ronaldo ima u španskoj prijestolnici jer je njegov drugi lanac hotela Pestana Plaza Mayor povezan s drugim brendom, hotelima Pestana Collection.

Novi Cristianov hotel smješten je na broju 29 u madridskoj Gran Via ulici, a sastojat će se od 168 soba koje će biti raspoređene na 10 spratova, gdje će gosti također na raspolaganju imati terasu-bar i solarij s bazenom.

Sport je jedna od strasti portugalske zvijezde, a to je nešto što također želi promovisati u svojim hotelima. Stoga će hotel imati teretanu s programom treninga i ostalim sportskim aktivnostima.

Osim toga, napadač Juventusa je razmišljao o primanju posjeta ostalih stanara koji ne borave u njegovom hotelu, pa će iz tog razloga 9. sprat hotela posvetiti prostoru otvorenom za javnost u kojem će biti predstavljena gastronomska ponuda hotela s pizzerijom, jednim sportskim barom i krovom koji omogućuje pogled na grad od 360 stepeni, piše Klix.

Juni nije mogao ljepše početi: Evo kakvo vrijeme meteorolozi predviđaju za naredne dane

Erduan Kafedžić šokirao: Tvrdi da lažne diplome ima oko 30 uposlenika javnog sektora u KS