Cristiano Ronaldo otvara spektakularan hotel u Madridu, pogledajte luksuz vrijedan 13 miliona eura

Portuglaski nogometaš Cristiano Ronaldo najavio je zvanično otvaranje svog hotela Pestana CR7 Gran Vía, koje će biti uprilčeno 7. juna u Madridu.

Investicija je vrijedna 13 miliona eura, a to će ujedno biti prvi iz lanca hotela Pestana CR7 Lifestyle Hotels koji će biti izvan Portugala, nakon onih izgrađenih u Lisabonu i Funchalu.

No, to nije jedini kompleks koji Ronaldo ima u španskoj prijestolnici jer je njegov drugi lanac hotela Pestana Plaza Mayor povezan s drugim brendom, hotelima Pestana Collection.

Novi Cristianov hotel smješten je na broju 29 u madridskoj Gran Via ulici, a sastojat će se od 168 soba koje će biti raspoređene na 10 spratova, gdje će gosti također na raspolaganju imati terasu-bar i solarij s bazenom.

Sport je jedna od strasti portugalske zvijezde, a to je nešto što također želi promovisati u svojim hotelima. Stoga će hotel imati teretanu s programom treninga i ostalim sportskim aktivnostima.

Osim toga, napadač Juventusa je razmišljao o primanju posjeta ostalih stanara koji ne borave u njegovom hotelu, pa će iz tog razloga 9. sprat hotela posvetiti prostoru otvorenom za javnost u kojem će biti predstavljena gastronomska ponuda hotela s pizzerijom, jednim sportskim barom i krovom koji omogućuje pogled na grad od 360 stepeni, piše Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.