Dragan Stojković Bosanac iskreno otkrio malo poznate detalje o supruzi: “Na veliko zaprepašćenje mojih i njenih roditelja oženio sam se sretno 1977. godine…”

Posljednje Vijesti Zabava

Dragan Stojković Bosanac uživa u skladnom braku sa suprugom Dunjom već 44 godine, a malo je poznato njihove simpatija datiraju još iz djetinjstva.

Naime, oboje su iz Konjica gde su pohađali istu školu, a iako su emotivni odnos započeli tek u gimaziji, Bosanac voli da kaže kako mu je Dunja ljubav iz školskih dana.

Nakon završene srednje škole, na iznenađenje mnogih, seli se u Beograd umjesto u Sarajevo, a ne krije da je upravo njegova sadašnja supruga jedan od krivaca za ovu životnu odluku.

– Dobrim dijelom sam zbog Dunje prevario moje roditelje da je bolje da sam u Beogradu nego u Sarajevu. Ona je išla u tanmo da studira, a ja sam imao kalkulaciju da je ne pustim samu u veliki grad, a i meni se mnogo više dopalo šta je to dolazilo iz Beograda i mene je to povuklo – ispričao je Dragan pa se osvrnuo i na veliki korak koji su napravili još tokom studija.

– Sretno sam se oženio 1977. godine na veliko zaprepašćenje i mojih i njenih roditelja pošto u tom trenutku još uvek nismo završili studije. Desila nam se nepredviđena situacija, ali svakako smo bili već dugo zajedno i to bi bio logičan korak koji je Dunjina trudnoća samo ubrzala. Tada sam shvatio da najveću ljubav prema ženi osjećaju muškarci- iskren je bio on u emisji “Iz Profila”.

Iako su proveli više od polovine svog života zajedno, njegova supruga se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti.

– Drago mi je da supruga nikada nije željela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti- rekao je Stojković svojevremeno.

Leave your vote