Fudbalski Zmaj i biser bh. dijaspore Anel Ahmedhodžić zaručio crnogorsku ljepoticu Marijanu Ceciliju Mašić na jednom od najljepših otoka u Evropi

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić tokom odmora u Grčkoj zaručio je svoju djevojku Marijanu Ceciliju Mašić.

Par je prethodnih dana uživao na grčkom otoku Santorini, koji je jedan od najljepših evropskih otoka, a Ahmedhodžić je na Instagramu objavio fotografije na kojima je prikazano u kakvom ambijentu je zaprosio djevojku.

Inače, riječ je o djevojci iz Crne Gore koja živi u Danskoj, a nije poznato gdje su se upoznali.

Anel Ahmedhodžić rođen je 26. marta 1999. godine u Malmeu, gdje je i počeo karijeru. Prije Bordeauxa igrao je za Malmo, kratko i za danski Hobro, a nastupao je i za engleski Nottingham Forest.

Inače, mladi Anel Ahmedhodžić je nakon posljednjuh mečeva Zmajeva ostao u glavnom bh. gradu, te je uživao maksimalno u prvom danu ljetnog odmora kojeg je itekako zaslužio.

Ahmedhodžić je putem Instagrama pokazao kako uživa uz roštilj i ćevape. On je bio među igračima koji su u Ligi nacija na terenu proveli najviše minuta, ali je i još jednom pokazao zbog čega je budućnost naše reprezentacije

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.