in ,

Goga Sekulić se umješala u “priču” izbačene kanditakinje iz “Zvezda Granda” i poslala joj poruku!

Sekulić je oktrila da sa Jelenom više nije u svađi, ali da je ovog puta na strani pjevačice u usponu

Pjevačica Jelena Karleuša danima je u centru pažnje svih medija, zbog sukoba sa učesnicom takmičenja “Zvezde Granda” Vanjom Knežević.

Nakon što je Vanja diskvalifikovana iz šoua, zbog objavljivanja uvreda na račun Karleuše, brojne estradne ličnosti su se oglasile i pružile podršku mladoj pjevačici.

Jelena Karleuša i Goga Sekulić su godinama bile u svađi i taman kada se pričalo da su se pomirile, Goga je rješila da stane na stranu diskvalifikovane Vanje Knežević.

Sekulić je otkrila da sa Jelenom više nije u svađi, ali da je ovog puta na strani pjevačice u usponu.

“Slabo pratim takmičenja i rijaliti bilo koji, ali prosto se ne mogu izbjeći portali i natpisi. Obratila sam pažnju na ovaj događaj. Ni sa kim nisam u svađi što se tiče kolega, od toga da krenem… Ovu mladu djevojku ne poznajem, skrenuli su mi pažnju naslovi pa sam ušla da čujem kako pjeva. Zaista odlično”, rekla je Goga za portal Srbija Danas.com, a zatim joj poslala poruku podrške.

“Mogu joj poručiti da je to sve igra i šou, da je važno učestvovati, nikako plakati zbog bilo koga ili bilo čega. Ako vidi da to iz nekog razloga ne ide, mislim na takmičenje, može vjerom u sebe započeti samostalnu karijeru, za početak singl i rad po klubovima, kao što smo svi mi davnih godina radili. Vjera, rad, upornost i naravno, pravi tim ljudi. Šta će ko da kaže ili misli, uopšte nije važno! Samo jaki opstaju, podržavam mlade uvijek” bila je iskrena Sekulićeva.

Litar magarećeg mlijeka košta 50 KM, a u Soviće po njega dolaze i Švicarci, Francuzi te Šveđani

Popularni hrvatski glumac Slavko Sobin: “Mislim da sve kolege u regiji slave uspjeh filma “Quo vadis, Aida?”