Grozna porodična drama u životu Jelene Karleuše, policija njenom suprugu Dušku Tošiću izrekla zabranu prilaska

Fudbaleru Dušku Tošiću policija je izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom, u trajanju od 48 sati, nakon što ga je ona prijavila da je ošamario.

U tom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za njenim produženjem, saopšteno je iz tužilaštva.

Ranije danas, Tošić je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Policijskoj stanici Savski vijenac dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Karleušina tetka.

Prethodno je policija po prijavi pjevačice otišla u njen dom, ali ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda kao i u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je mjera zabrane prilaska izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.

Nakon uzetih današnjih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, u kojem roku će mjera biti dostavljena tužilastvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.