Grozna porodična drama u životu Jelene Karleuše, policija njenom suprugu Dušku Tošiću izrekla zabranu prilaska

Crna hronika Vijesti

Fudbaleru Dušku Tošiću policija je izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom, u trajanju od 48 sati, nakon što ga je ona prijavila da je ošamario.

U tom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za njenim produženjem, saopšteno je iz tužilaštva.

Ranije danas, Tošić je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Policijskoj stanici Savski vijenac dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Karleušina tetka.

Prethodno je policija po prijavi pjevačice otišla u njen dom, ali ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda kao i u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je mjera zabrane prilaska izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.

Nakon uzetih današnjih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, u kojem roku će mjera biti dostavljena tužilastvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem.

Leave your vote