Hana Hadžiavdagić bijesna na taksiste sa aerodroma: “To je drska, bezobrazna… Moju mamu nije htio po najvećem nevremenu voziti”

Brojni građani se se već godinama žale na taksiste koji su stacionirani na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, a sada je svoje nezadovoljstvo izrazila i Hana Hadžiavdagić.

Jedna od najpopularnijih influencerica oštro je iskritizirala taksiste, ali i upravu aerodroma.

“U svakom iole normalnom gradu u okruženju imaš bus koji vozi do grada…

U Zagrebu oficialni bus vozi do autobusnog kolodvora (karta je 6 eura) s tim da imaš dvije gradske linije također i dalje naravno imaš poveznicu s tramvajem.

Čim sletiš na svakom je ćošku reklama za Uber (koji nadam se dolazi uskoro u BiH jer je spas zbog poveznice s karticom pa više ne znam šta znači plaćanje taksija kešom).

Naravno, imaš ispred taksiste koji stoje na tačno udaljenoj poziciji s time da mogu stajati i vozači Ubera (plaća se parking pa ti stojiš koliko misliš da je isplativo)”, započela je Hana svoju objavu, a onda nastavila.

“Samo kod nas u Sarajevu ta drska, bezobrazna mafija predstavlja jedan grad i jednu državu, strancu koji tek dolazi da upozna ljepote BiH.

Moju mamu nije htio po najvećem nevremenu voziti, citiram ‘ako ćeš u Visoko’.

Namjerno kad sletim svaki put čim me nešto pitaju drsko odgovorim da dolazi Crveni i da mi ne pada voziti se s njima… Često sam dole pa mislim da sam i ja njima mrska kao i oni meni.

Dno dna. A o upravi Međunarodno aerodroma Sarajevo nemam komentara jer očito podržavaju tu sramnu politiku već godinama.

Mislim da 99,9% građana Sarajeva misli tako”, napisala je Hana te je u objavi označila i službeni profil gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.