in ,

Jelena Karleuša potpuno otvoreno priznala s kakvim problemima se suočava: “Tužili su me!”

Nervira me što nakon svega urednici i novinari prave ružne naslove i uredljive priče, tvrdi Karleuša

29, October, 2019, Belgrade - Shooting of Zvezda Granda held in Grand TV. Jelena Karleusa. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 29, oktobar, 2019, Beograd - Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Javna ličnost sa naše scene koja je sigurno broj jedan kada je riječ o interesovanju novinara i paparaca itekako je upravo Jelena Karleuša, a broj tužbi koji je uputila na adresu mnogih redakcija ne može se izbrojati.

Ipak, Jelena objašnjava da nema problem sa paparacima i sa ljudima koji generalno dolaze na mjesto zbivanja već sa onima koji ”diriguju”.

– Nervira me što nakon svega urednici i novinari prave ružne naslove i uredljive priče od tih fotografija koje papraci naprave- izjavila je Karleuša za emisiju ”Ekskluziv”.

A da li se dogodilo da i pjevačica bude tužena od strane sedme sile, ona odgovara

– Tužili su me dvojica paparaca za mučenje i zlostavljanje na groblju. Tako da imam baš divan odnos sa njima – bila je kratka Jelena.

Ljubavna priča Đorđa Balaševića i Olivere je neponovljiva: “Ženim se odmah, gotovo je!”

Roker iz Zvezda Granda Isak Šabanović otvorio dušu i odao čega ga je najviše strah: “Plašim se da mi se slava ne obije o glavu!”