Jelena Karleuša se oglasila nakon porodičnih varnica koje su prenijeli srbijanski mediji: Ne znam šta očekujete da nađete?

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se preko Instagram profila nakon porodičnih varnica koje su jučer izašle u javnost.

Podsjetimo, srbijanski mediji su jučer pisali o tome da je Jelena prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Svjedoci, odnosno rodbina koja je u tim trenucima bila s njima, navodno su potvrdili da ju je Duško pljunuo i udario šakom u predjelu lica.

Karleuša se dan nakon svega oglasila na Instagramu i poslala poruku:

“Zamolit ću medije da prekinu s maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju”, napisala je Karleuša, pa novinarima postavila pitanje zašto kopaju po kontenjeru ispred njene kuće.

“I stvarno nije uredu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete???”, upitala se Karleuša.

Njen suprug je jučer ovim povodom davao izjavu u policiji, a kako je prenio Kurir, kazao je da nije udario Jelenu, ali je potvrdio da su se posvađali.

“Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo”, kazao je Tošić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.