Kakva je ovo ljudina: Halid Bešlić ispunio životnu želju talentovane djevojke iz Španije

Ostalo je još dvadesetak dana do velikog koncerta Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri, a legendarni pjevač odlučio je ispuniti životnu želju mladoj Španjolki koja pjeva pjesme s Balkana.

Mlada Laura Marin iz Španije od malena je zadivljena Balkanom, a već više od pet godina na društvenim mrežama izvodi pjesme s našeg prostora.

Njenu ljubav prema muzici prepoznali su mnogi ljudi iz naših krajeva, kada je krenula da objavljuje kratke video spotove na društvenim mrežama TikTok i Instagram.

Halid Bešlić je jedan od njenih omiljenih pjevača i on će ispuniti njenu želju da dođe u Bosnu i Hercegovinu, i ne samo to, nego će biti njegova gošća na velikom koncertu.

“Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi.

Laura je svijetla tačka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru sa menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri.

Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru”, kaže Halid Bešlić koji ističe da za koncert ima veliku podršku generalnog partnera Telemacha, te partnera Tondacha, Alme Ras i sponzora NLB Banke.

Bešlić će imati nekoliko specijalnih gostiju, a jedna od njih, koja će mu se pridružiti na sceni pune Zetre i zapjevati s njim je Laura Marin.

Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva razgovjetno za sve Balkance.

Ljubitelji pjesama naše muzičke legende mogu još kupiti samo karte za parter, koje koštaju 20 KM, a i njih je sve manje.

U Zetru će doći autobusi sa Halidovim fanovima iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a organizatori pripremaju i nekoliko specijalnih iznenađenja.

Podsjetimo, organizatori koncerta su za najsretnije posjetioce u Zetri obezbijedili i limitiran broj majica sa stihovima Halidovih najvećih hitova.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.