Kupujmo domaće: Vispakov Choco Club u novom, manjem i praktičnijem izdanju

Nakon što je početkom godine, na tržište BiH lansirana nova čokoladna priča iz kompanije Vispak, ove zime stigle su i nove gramaže Choco Club čokolade, sa unaprijeđenom kvalitetom i u novom ruhu.

U vašim omiljenim trgovinama odsad ćete, pored standardne 100g Choco Club čokolade, moći pronaći i manje 42g pakovanje ali i ono od 28g koje može stati u svaki džep, žensku torbu ili kutiju za užinu najmlađih školaraca.

Okusi mliječnog krema, kokosa, lješnjaka i jagode savršeno se uklapaju sa kvalitetno rađenom čokoladom, a kompanija Vispak je još jednom potvrdila visoke standardne prehrambene industrije u našoj državi.

„Osluškivali smo potrebe tržišta i naših zadovoljnih kupaca te smo odlučili ponuditi i pakovanja Choco Club-a u novoj gramaži tako da budu prilagođena za sve prilike tokom svakodnevnice. Ponosni smo na činjenicu da su naše čokolade za kratko vrijeme pronašle put do potrošača i da smo dobili odlične recenzije od svih onih koji su probali Choco Club. To nam je najbolja motivacija i potvrda da je ono što stvaramo kvalitetno i itekako potrebno našem tržištu“, ističe Lejla Mehica Kadrić, brend menadžer kompanije Vispak.

Pod motom „usudi se maštati“ Vispak je dokazao da je ravnopravan u kategoriji čokolada sa multinacionalnim brendovima, a u planu imaju nastaviti aktivno razvijati nove i inovativne okuse te unapređivati i ostale podkategorije čokolade.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.