Novi Vispak čajevi sa aromatiziranim šećerima i inovativnim dodatkom za jedinstveno „čajno“ iskustvo

U susret hladnim zimskim danima i sve češćoj konzumaciji čaja, kompanija Vispak pripremila je posebnu inovaciju za svoje potrošače.

Pored toga što na tržište stižu novi okusi Vispak čaja rađeni na najmodernijoj opremi, tu su i inovativni dodaci za čaj uz pomoć kojih ćete, ritual ispijanja čaja, doživjeti na potpuno drugačiji način.

Ukoliko dosad niste probali aromatizirane šećere, u pakovanjima Vispak čaja od mente i kamilice dobit ćete šećer okusa kruške i jagode koji će obogatiti svaki čaj.

Uz pomoć ovih šećera imate priliku da kreirate razne kombinacije po svojoj želji. Šećeri sa jagodom i kruškom će se tako moći „spajati“ sa planinskim čajem, zimskom melodijom, kamilicom ili zelenim Vispak čajem.

„Radili smo na ovoj priči intenzivno prethodnih godinu i po dana.

Najmodernija hi tech mašina za proizvodnju i pakovanje čaja puštena je u rad i sada odgovorno tvrdimo da smo s novom opremom dobili čajeve vrhunske kvalitete.

Pored dvokomorne vrećice za čaj, imamo i ušivenu vezicu i etiketu koja garantuje visokokvalitetan proizvod.

Čitav sistem proizvodnje je automatizovan i pod video nadzorom, kako bismo bili sigurni da su svi segmenti proizvodnje čaja po najvišim standardima.

Zimska melodija, Planinski čaj i onaj od trešnje, novi su okusi koji su dodati na postojeći Vispakov asortiman čajeva od kamilice, brusnice, zeleni, šumsko voće, majčina dušica…

Ovom velikom investicijom i inovativnim dodacima uz čaj kojih nije bilo na našem tržištu, vjerujemo da ćemo biti lideri u ovoj kategoriji“ – navodi Nina Bijedić Mujanović, direktorica Vispaka.

Da Vispakova nova priče bude jedinstvena tu je i višenamjenski skvizer/cjeđač, na koji možete zakačiti vezicu vrećice čaja, ubaciti je u šolju i poklopiti je tako da svi sastojci čaja budu maksimalno iskorišteni i da ne ispare iz šolje.

Cjeđačem, u jednom potezu, iscjedite vrećicu bez bojazni od vrućine i iskoristite ga da na sto odložite svoju vrećicu i tako ostavite površinu čistom i urednom.

Specijalni inovativni dodatak možete dobiti u limitiranom pakovanju Vispak čaja od brusnice i šumskog voća koji se već nalazi u prodaji.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.