Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana…

U našoj zemlji danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u Bosni u nizinama slaba kiša ili susnježica, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, sjeverni i sjeveroistočni.

U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne jaka bura sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 11, a dnevna od 7 do 13, na jugu do 16 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima se očekuje snijeg ili sunježica. U nižim dijelovima grada je moguća i kiša. U ostaku dana bez padavina. Jutarnja temperatura oko 2, a dnevna oko 8 stepeni.

Sutra pretežno sunčano vrijeme, uz postepeni porast naoblake u Bosni. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 8, a dnevna od 8 do 12, na jugu do 17 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Bosni. Na planinama se očekuje snijeg. Padavine uglavnom poslije podne i tokom noći. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 16 stepeni.

Za srijedu se najavljuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša je moguća u centralnim i istočnim područjima Bosne. Poslije podne i tokom noći padavine u većem dijelu zemlje, osim na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 17 stepeni.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.