Miralem Pjanić investira u Sarajevu, sastao se s načelnikom, na teritoriji općine Centar širi ugostiteljski biznis

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić sastao se s načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem i tu razgovarao o poslovnim aktivnostima.

Pjanić je Mandića u neslužbenom razgovoru upoznao o poslovnim aktivnostima – biznisu koji obavlja na području općine Centar.

Na druženju su bili prisutni Miralemovi poslovni partneri kao i pomoćnica općinskog načelnika za privredu i poslovne prostore Neira Mlinarević.

“Zadovoljstvo nam je da je naš proslavljeni fudbaler izabrao našu opštinu za pokretanje biznisa. To je ujedno dobra poruka i za druge investitore da je opština Centar zasigurno pravo mjesto za dobre investicije”, kazao je načelnik Mandić – prenosi Klix.

Miralem Pjanić je zajedno sa svojim pravnim timom iskazao interes za proširenje i unapređenje biznisa iz sfere ugostiteljstva u centralnoj sarajevskoj općini.

Podsjetimo, proslavljeni bh. reprezentativac već je investirao novac u dva restorana u Sarajevu, a u predstojećem periodu bit će ih još više.

Očigledno je da Pjanić već razmišlja o životu nakon nogometne karijere u kojoj je nastupao za svjetske velikane poput Juventusa, Barcelone, Rome, Lyona…

Pjanić je protiv Finske odigrao vjerovatno najbolju utakmicu u dresu Bosne i Hercegovine i pokazao koliko je bitan igrač za našu reprezentaciju.

Nogometaš Barcelone je postigao pogodak iz penala na samom početku susreta, a potom i maestralno uposlio Edina Džeku za drugi pogodak Zmajeva.

Osim toga, diktirao je tempo naše igre i u svakom trenutku je imao spremno rješenje za sve probleme s kojim se naša selekcija suočavala u organizaciji napada.

Nakon susreta je poslao emotivnu poruku koja najbolje pokazuje njegov odnos prema dresu s državnim grbom.

“Volim i volit ću te uvijek!”, napisao je Pjanić uz emotikon zastave naše zemlje.

Također, čestitao je saigračima, a njegova objava je oduševila desetine hiljada ljudi, među kojima je i nekadašnji francuski reprezentativac Blaise Matuidi s kojim je dijelio svlačionicu u Juventusu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.