Mirza Pandur razljutio Mariju Šerifović u Zvezdama Granda: „Kakvo je to ponašanje?!“

Pohvale, ali i žestoke kritike pljuštale su nakon izvođenja Mirze Pandura i Vladana Manića u Zvezdama Granda. Već nakon prvih taktova, Mirza je svojim glasom oduševio žiri i dobio svih šest glasova, dok se Milijev kandidat izborio za četiri tastera. Odmah nakon duela vidno ljuta Marija Šerifović žestoko je iskritikovala Mirzu iako mu je dala glas.

-Je l’ mogu ja da komentarišem dok sam nervozna? Mirza, je l’ tvojim tijelom teče krv ili voda?

Pa gdje je ta krv? Stani druže, lijepa boja glasa, pjevaš tačno, ali ti se šetaš po toj bini, ne znaš šta ćeš sam sa sobom.

Kakvo je to ponašanje? Mirza radiš ovo peti krug. Krajnje je glupo! Kako nemaš potrebu da kreneš prema ljudima, da napraviš neki žustar pokret.

Uključi tijelo da ti bude u funkciji. Vladane, pjevao si tačno, ali ovo je bilo mlako- bijesna je bila Mara, a sa njenim kkomentarom se usaglasila i Mirzina mentorka Snežana.

-To sam mu ja rekla Maro na probi! Pjevaš kao da si najbolji i da ti niko ništa ne može- kritikovala ga je mentorka. -Ja za tebe više ne glasam, kunem ti se! Šta si u horoskopu?- zanimalo je Mariju, a Pandur je otkrio da je Djevica što je izazvalo smijeh u studiju.

Međutim, Mili je objasnio da Vladan nije bio u punom sjaju večeras jer je bolestan, a žiri je istakao da se to čulo.

-Vladane, nije mi smetalo to i dao sam ti glas, ali Marija je sve u pravu. Kao što si ti Vladane pjevao i gledaš samo u kameru, ali sve u svemu dobri ste i jedan i drugi. I Vladane jako važno, sledeći put zaboravi na tezge kada dolaziš u takmičenje- poručio je Keba.

Kako to često biva, i ovoga puta Bosančev komentar izazvao je haos u studiju.

-Vladane ti svaki put isto pjevaš, bio zdrav ili bolestan, pa znam te već deset godina. Bilo je puno falša i nesigurnosti, kao da si želio što prije da završiš. Mirza imaš pozdrave iz Konjica od Semira mesara! – poručio je Stojković, a Saša Popović ga je odmah prekinuo:

–Je l’ taj Semir platio reklamu?! -Nije, nego je poslao biftek- našalio se Boske, a Sale je dobacio: -Pa mi smo od tog bifteka samo kosti jeli!

Šalu na stranu, Bosanac je udelio niz komplimenata na račun Mirze, a Viki je doržala bukvicu takmičarima.

-Sve dok budete imali takav stav prema životu i poslu, tako ćete i prolaziti. Takmičićete se godina i nazad, sve dok ne promijenite nešto. Vama djeco život zavisi od ovoga! Kako možeš da pjevaš noć pored takmičenje?- pobunila se Violeta, a Saša Popović stao je u odbranu kandidata.

ČITAJTE I OVO: Žestok duel rokera i narodnjaka u Zvezdama Granda, nova voditeljica se zbunila: „Jel’ možemo da ponovimo ovo?“

-On može da pjeva 10 dana zaredom! Evo i on kaže da može- tvrdio je direktor.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.