Mrtav muškarac pronađen pored magistralnog puta M-17, zbog čega policija vrši pretres i poduzima sve zakonom predviđene radnje

Mrtav muškarac je pronađen u automobilu Ford Focus kod Konjica u mjestu Ovčari, pored magistralnog puta M-17, zbog čega policija vrši pretres i saobraćaj se odvija otežano.

Kako je kazao glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić, slučaj je policiji prijavljen jutros u 5:05 sati.

“Uviđaj je u toku, na mjestu nesreće je više policijskih službenika, kriminalistička policija i dežurni tužilac”, kazao je Marić za portal Klix.ba.

Glasnogovornica Tužilaštva HNK Ana Rajič je kazala kako prema svim prikupljen informacijama od policije, obavljenom uviđaju i obdukcijskim nalazima nema naznaka da se radi o krivičnom djelu, te je utvrđeno kako se radi o samoubistvu.

“Prema nalazu specijalista sudske medicine obducenta Vedada Tuce usmeno smo dobili informaciju da je pregledom i obdukcijom tijela pronađenog T.C. iz Sarajeva utvrđeno da se radi o povredi u predjelu vrata nanesenoj oštrim predmetom, koji je pronađen na licu mjesta, odnosno da se radi o suicidu”, kazala je Rajič za Klix.ba.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.