Naš Zmaj Miralem Pjanić konačno “otvorio karte” i poručio javnosti: “Želio sam da se vratim u Italiju koja mi nedostaje, no nisam uspio”

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem pjanić razgovarao je za italijanske medije prije utakmice ženskih timova Rome i Juventusa, te je istakao da je želio da se vrati u Italiju, no na kraju nije uspio.

Istakao je da je i pored toga sretan u Besiktasu jer je to jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Evrope, te da će dati sve od sebe da ostvari zacrtane ciljeve.

– Veoma sam sretan u Besiktasu, iznenađen sam kvalitetom turskog fudbala i organizacijom u klubu poput Besiktasa.

Bilo je jako komplikovano i teško tokom prijelaznog roka, želio sam da se vratim u Italiju koja mi nedostaje, no nisam uspio tako da sam sada ovdje i daću sve od sebe da ostvarimo zajedničke ciljeve, rekao je Pjanić, te potom lopticu prebacio i na Juventus.

– Juventus igra na način na koji treba da igra. Promijenili su dva trenera u posljednje dvije godine, sada se vratio Massimiliano Allegri koji zna šta je Juventus i vratiće stvari na pravo mjesto. Na utakmici protiv Chelseaja smo vidjeli pravi Juventus, to je pravi put i mislim da će oni biti kvalitetni u nastavku sezone.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.