Nećete vjerovati koliko je Jelena Karleuša naplatila nastup na kojem je izbio incident

Pjevačica Jelena Karleuša u Novu godinu ušla je sretna i zadovoljna, kako emotivno, tako i finansijski.

Naime, da joj je 2022. godina dobro krenula dokazuju njeni novogodišnji beogradski koncerti ispred Skupštine grada i u klubu “Kasina”.

Jelena Karleuša je sa kolegicama Marijom Šerifović i Sarom Jovanović besplatno pjevala 31. decembra ispred Skuštine grada Beograda, što je i potvrdila u svojim izjavama.

Kako se i sama pohvalila, za nju je čast i zadovoljstvo raditi u svom gradu poslije višedecenijske uspješne karijere, te da je oduvijek sanjala da pjeva na tom mjestu.

S druge strane, ona je sutradan održala nastup u prijestoničkom klubu „Kasina“ gdje je i ranije pjevala. Prema saznanjima portala Nova.rs, ona je svoj honorar naplatila oko 25.000 eura.

“Jeleni je cijena bitna, ali draže joj je bilo da i 1. januara bude u svom gradu. Rezervacije za njeno gostovanje su planule u rekordnom roku. Bez obzira na to što se dogodio incident ispred kluba, Jelena je nastup održala do kraja i nije ga prekidala”, otkriva izvor.

Inače, Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, izazvao je incident ispred prestoničkog kluba “Kasina” na Terazijama u Beogradu.

Cuner se popeo na binu u namjeri da pleše s pjevačicom Jelenom Karleušom, nakon čega ga je obezbjeđenje izbacilo iz lokala. , incident se dogodio tokom pjesme „Ide maca oko tebe“, kada se Cuner popeo na binu.

Obezbeđenje nije odmah reagovalo jer pjevačica vrlo često za vrijeme te pjesme nekoga iz publike pozove na binu, međutim, ovo nije bila ta situacija.

Karleuša je odmah alarmirala obezbjeđenje, nakon čega je ono izbacilo Guzijana. On je tada počeo da pravi haos i da divlja, udarao je obezbjeđenje, koje je uspjelo da ga savlada i izbaci. Ipak, on se tu nije zaustavio. Nakon toga je sjeo u blindirani automobil i razbio nekoliko izloga pored “Kasine” i žardinjere ispred tog kluba – navodi Nova.rs.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.