Obdukcija pokazala da je 52-godišnji Sarajlija pored magistralnog puta M-17 počinio samoubistvo

Rezultati obdukcije tijela 52-godišnjeg Sarajlije Tarika Cerića koji je u Konjicu pronađen mrtav u automobilu Ford Focus, pokazali su da se ne radi o ubistvu kako se pretpostavljalo, nego je nesretni muškarac počinio samoubistvo, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornica Tužilaštva HNK Ana Rajič nam je kazala kako prema svim prikupljen informacijama od policije, obavljenom uviđaju i obdukcijskim nalazima nema naznaka da se radi o krivičnom djelu, te je utvrđeno kako se radi o samoubistvu.

“Prema nalazu specijalista sudske medicine obducenta Vedada Tuce usmeno smo dobili informaciju da je pregledom i obdukcijom tijela pronađenog T.C. iz Sarajeva utvrđeno da se radi o povredi u predjelu vrata nanesenoj oštrim predmetom, koji je pronađen na licu mjesta, odnosno da se radi o suicidu”, kazala je Rajič za Klix.ba.

Ističe da policija i dalje poduzima sve radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojim se dogodio ovaj slučaj.

Podsjetimo, danas je u ranim jutarnjim satima u mjestu Ovčari kod Konjica u automobilu Ford Focus pronađeno beživotno tijelo muškarca, nakon čega je iz policije rečeno da se radi o nasilnoj smrti, i da se pretpostavlja kako je riječ o ubistvu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.