in , ,

Oglasila se doktorica iz Doboja nakon šokantnog snimka: “Pacijenti znaju kakva sam…”

„Nemoj me dovoditi u situaciju da te bubnem u jaja, složit ću te dolje“, zaprijetila je Sanja Govedarica, doktorica iz Doboja pacijentu. Trenutak njene „žute minute“ snimila je jedna od pacijentica u čekaonici,

„Nemoj me dovoditi u situaciju da te bubnem u jaja, složit ću te dolje“, zaprijetila je Sanja Govedarica, doktorica iz Doboja pacijentu. Trenutak njene „žute minute“ snimila je jedna od pacijentica u čekaonici, a video je objavio portal Crna hronika.

„A ti šmizlo, sram te bilo. Nisi mi sposobna ni za šta“, nastavila je dr. Govedarica, obraćajući se ženskoj osobi koja ju je snimala sve vrijeme.

Nakon što je video obišao BiH, a naišao na brojne reakcije javnosti, kontaktirali smo doktoricu Sanju za komentar. Iako je sve vrijeme govorila da nema komentara, kratko je kazala za Radiosarajevo.ba.

„Šta tu ima da se komentariše? Niko mi ništa nije uradio, samo mi je žao što sam ružna na slici koja se pojavljuje u medijima. Inače sam daleko atraktivnija žena“, pokušala je da se našali doktorica.

No, ubrzo je nastavila, pravdajući se da nije sve tako kako izgleda…

„Ono što je meni važno, to su ljudi koji znaju kakva sam ja. Svi su oni moj narod. Imam puno pacijenata, oni znaju ko sam, šta sam i to je važno. Neka se vrti video, nije mi važno, ništa od toga neće biti“, kazala je Govedarica..

Ilustracija

Nevjerovatan slučaj u BiH: SIPA uhapsila policajca, otkriveni su i razlozi!

Ambasada SAD

Vrlo jasne poruke iz američke ambasade: “Pozivamo da se širom BiH uklone simboli razdora!”