Penzionisani sarajevski policajac Dragan Mioković oduševio objavom: Ekipe iz Novog Sada i Crne Gore voljne pomoći u obnovi Partizanskog groblja

Dragan Mioković, penzionisani sarajevski policajac, na svom Twitter profilu podijelio je informaciju pratitelja iz Crne Gore koji su izrazili želju da su kao ekipe iz Crne Gore, ali i Novog Sada, spremne doći u Bosnu i hercegovinu i pomoći u obnovi Partizanskog groblja u Mostaru.

Prvo je Mioković kritikovao rad MUP-a HNK-a.

“A ako ne griješim, i ako policija HNK još nije privela i procesuirala one koji su sravnili Partizansko groblje – sram vas bilo značke koju nosite. Iste ste, ne, gore ste kukavice i jadovani od te bagre koja je rušila”, napisao je Mioković.

Potom mu se javio drugi korisnik koji se ponudio da sa drugima pomogne u obnovi Partizanskog groblja.

“Dragane, mi imamo ekipu koja je spremna da dođe i pomogne da se groblje obnovi, ima ih i u Novom Sadu. Ako znate da neko sprema neku akciju, javite da krećemo”, napisao je korisnik Twittera.

Zatim je Mioković zamolio sve medijske kuće da ovoga puta prenesu njegov tweet koji je vezan za inicijativu njegovih pratitelja iz Crne Gore da dođu u Mostar i pomognu obnovu Partizanskog groblja.

“Jednom, ili više od jednom, sam pisao da nisam presretan kada mi Twit osvane u novinama ili na portalima. Za ovaj dole to ne važi. Učinite meni, nama, svima uslugu, prenesite ovo da i ljude van Twitter komune obraduje i ohrabri ova crnogorska empatija. I čojstvo čuveno!! Hajmo!!”, napisao je Mioković.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.