Pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić doživio veliku neprijatnost u Sarajevu: Obili su mu automobil!

Crna hronika Posljednje Vijesti

Mahir Mulalić doživio je veliku neprijatnost u Sarajevu, kada mu je obijen automobil, te lične stvari bile pokradene.

Usred dana, naime, kola marke „Škoda” bila su „pikirana”, a zatim je kaseta bila „očišćena”.

Pjevač, međutim, ističe da nikome ništa ne zamjera, a da od ličnih stvari nije odneseno ništa što ne može da se nadoknadi.

Šta više, kroz osmijeh je posumnjao na obožavateljke.

– Tačno je, obili su mi auto. Srećom nije ništa ozbiljnije, samo da smo živi i zdravi, ostalo je manje važno – rekao je on, a zatim i malo više ušao u detalje incidenta.

-Sigurno su obožavateljke, da ne zamjerim nikom (smijeh) – zaključio je Mulalić.

Podsjećamo, pobjednik prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” Mahir Mulalić nedavno je predstavio svoju prvu pjesmu “Đerdan” na kojoj je dugo radio i u koju ulaže velike nade.

Pjesma je baš u Mahirovom stilu i u njoj je pokazao svoj raskošan glas i neosporan pjevački talenat, a publika je odmah prepoznala kvalitet i nagradila ga gromoglasnim aplauzom dok ju je izvodio u emsiji “Zvezde Granda” u kojoj ga je ponosno gledala i mentorka Marija Šerifović.

Na prvijencu pobjednika prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” radio je hitmejker Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov.

Da je pjesma za samo par sati postala pravi hit na YouTubu svjedoči i pregršt pozitivnih komentara i lajkova.

“Ova pjesma kada je pjeva ovako dobar pjevač zvuči moćno. Bravo mahire!”, “Njegov glas me u ovoj pjesmi podsjeća na Mirzu Selimovića”, “Predivno! Da ti je mama živa ponosila bi se” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na YouTubu.

Leave your vote