Pogledajte intervju direktorice kompanije “Vispak” Nine Bijedić-Mujanović kod Hadžifejzovića: “Brašno nećemo do daljnjeg izvoziti!”

Nina Bijedić-Mujanović, direktorica kompanije “Vispak” gostovala je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića.

“Džezvu smo donijeli u Ameriku!”

“Džezvu smo donijeli u Čikago! U Atlanti smo obilježili Dan nezavisnosti BiH s najvećom džezvom na svijetu. Ekipa AS grupacije se trenutno nalazi u Čikagu. Organizujemo druženje s našim potrošačima na nama specifičan način, a to je uz bosansku kafu.

Kada nešto radite s velikim kompetencijama, kao što radi “Vispak”, onda vas svi poštuju. S našom džezvom smo bili i u Kini i Brazilu! Ljudi su se organizovali na različite načine da obilježe Dan nezavisnosti!

“Zlatna džezva” je ambasador BiH! Kafa je nešto specifično za Bosance i Hercegovce! Zadnjih pedeset godina “Vispak” u kontinuitetu raste. Cijela AS grupacija ima dinamičan rast. Mi ne možemo rasti bez povjerenja potrošača i njihove aktivnosti na polici! Trenutak istine se dešava na polici.

Cijela ASA grupacija broji četiri i po hiljade zaposlenih! Lanac snabdijevanja trenutno je vrlo problematičan! “Klas” je donio odluku da do daljnjeg neće izvoziti brašno, kako bi obezbijedio dovoljne količine za naše tržište! Stalno izvozimo svoje proizvode i to je važno za dalji rast i razvoj! “Vispak” se trudi da bude fleksibilan i da se prilagodi novonastalim situacijama”, kazala je ona.

Pogledajte intervju.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.