Pogledajte ko se u Americi se susreo s Miralemom Pjanićem: Za Bosnu!

Predsjednik Fubalskog kluba Sarajevo Ismir Mirvić u Americi je održao sastanak s bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem, a fotografiju njihovog susreta objavio je na Instagram profilu.

Prvi čovjek kluba s Koševa u opisu fotografije je napisao “Za Bosnu”, iako nije poznato šta je konkretno bila tema njihovog razgovora.

Inače, Mirvić je prije destetak dana operisao bruh i riječ je o rutinskom zahvatu nakon kojeg se prvi čovjek Bordo kluba osjeća dobro.

S druge strane, Pjanić se nalazi s Barcelonom na pripremama na američkoj turneji, a Katalonci će naredni prijateljski meč igrati u nedjelju protiv ekipe New York Red Bullsa.

Podsjetimo, Mirvić je putem video poziva iz Amerike nedavno čestitao igračima Bordo tima veliku pobjedu u derbiju protiv Borca (3:1).

On je na svom Instagram profilu objavio screenshot razgovora, a uprkos vremenskoj razlici, s velikim adrenalinom je pratio derbi, te je s oduševljenjem dočekao posljednji sudijski zvižduk.

Istovremeno, u svlačionici Sarajeva su itekako znali proslaviti tri boda.

Sudeći po snimcima iz svlačionice, među bordo igračima je zavladala prava euforija i nastao je delirij, a nema sumnje da je slična atmosfera i među navijačima nakon sumorne prošle sezone – javio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.