Pogledajte luksuznu vilu Džinovića od 900 kvadrata u Beogradu, samo za zelenilo iskeširao oko 2.000 eura

Muzička zvijezda Haris Džinović nakon skoro 50 godina rada u muzičkim vodama može da se pohvaliti kako je uspio da konačno ima luksuzan krov nad glavom u Beogradu.

Tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, radove na vili od 900 kvadrata privodi kraju. Za uređenje nije štedio, a najbitnija njemu i njegovoj porodici bila je privatnost.

Oko kuće Meline i Harisa trenutno se sadi razno rastinje koje će kad poraste potpuno zakloniti kuću i porodicu od javnosti.

Kako je imanje veliko, potrebno je dosta bilja da bi se sve okružilo pa su Džinovići za to morali izdvojiti pozamašnu sumu, od skoro 2.000 eura.

Melina i Haris su podjednako uključeni u izgradnju kuće, s tim što svako ima sebi omiljeni kutak kojim se više bavi nego ostalima.

Melina je u jednom intervjuu otkrila da nisu žurili sa izgradnjom vile jer su vodili računa o svakom detalju.

“Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već godinama, izjavila je slavna modna kreatorka.

Iza velikih zidina nalazit će se bazen koji će biti okružen zelenilom. Veliki bazen će im omogućiti da prave i zabave na kojima će pozivati brojne prijatelje te do ranih jutarnjih sati sa njima uživati u dobroj atmosferi.

Džinović je uložio milione, a nekoliko puta je sve rušio jer mu se nije sviđalo.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.