Pogledajte šta je uradio: Cristiano Ronaldo veoma lošim potezom razbijesnio navijače Manchester Uniteda

Manchester United je remizirao 1:1 protiv Rayo Vallecana u posljednjoj prijateljskoj utakmici pred početak sezone, a ponovo je u centru pažnje bio Cristiano Ronaldo zbog neprofesionalnog poteza koji je napravio.

Bila je to prva utakmica Erika ten Haga na Old Traffordu, a Crveni đavoli su nastupili u kombinovanom sastavu.

Amad Diallo je doveo United u vodstvo, a Alvaro Garcia izjednačio je za goste i postavio konačnih 1:1.

Ronaldo je izašao na poluvremenu, ali nije do kraja ostao na Old Traffordu. Naime, snimljen je kako odlazi sa stadiona prije posljednjeg sudijskog zvižduka što je razbjesnilo pristalice Uniteda.

“Nepoštovanje koje ovaj čovjek pokazuje, čak ni Pogba nije pokazivao ovoliko nepoštovanja”, napisao je jedan navijač Uniteda na Twitteru – javlja Klix.

“Ne mogu naglasiti koliko je ovo loš potez Cristiana i u smislu profesionalizma, ali i kao primjer mladima koji su danas igrali. Ne zanima me ko si. Kanta”, samo jedan od komentara.

Ronaldo pod svaku cijenu želi napustiti Manchester United nakon što nisu izborili u Ligu prvaka. United ga nije želio prodati, a on je u znak bojkota propustio cijele pripreme kluba.

Prošle sedmice se vratio na Old Trafford i obavio nekoliko sastanaka s klubom nakon kojih nije želio odstupiti od želje da ode, ali ni klub nije promijenio stav i odlučeno je da Ronaldo mora ostati.

Pogledajte fotografiju koja se pojavila.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.