in , ,

Porodica Mutap se oglasila saopštenjem za javnost, tvrde da Alisin suprug nije prijetio Murizu Memiću

Porodica Mutap uputila saopštenje za javnost.

Porodica Mutap uputila saopštenje za javnost.

Porodica Mutap oglasila se saopštenjem za javnost u kojem su dematirali da je Fahrudin Ramić, suprug pritvorene Alise Mutap Ramić prijetio ubistvom Murizu Memiću, ocu ubijenog mladića Dženana.

“Molimo da u cjelosti objavite hitno saopštenje porodice Mutap povodom privođenja Alisinog supruga zbog navodnih prijetnjih. Želimo da obavjestimo javnost, da je Muriz Memić lažno prijavio Alisinog supruga zbog navodnih prijetnjih. Da ne bi čekali Muriza Memića narednih pet godina, kao što čekamo da nam konačno saopšti ime ubice njegovog sina, kojeg zna i s kojim se povremeno sretne, a možda ga i nahrani kao što je hranio Seferoviće (prema njegovim navodima) mi kao porodica odlučili smo da saopštimo javnosti koga je on prijavio – navode u saopštenju.

U daljem tekstu saopćenja porodica Mutap tvrdi da „Muriz Memić terorizira javnost“.

“Terorizirate i nas, i javnost, Gospodine Memiću sa Vašim senzacionalistickim najavama: “Ja ću reći danas, možda ću sutra ili neću, nek neko kaže ime, ja ću prezime”. Murize Memiću, ko je ubio Vašeg sina? Zar Vas nije briga barem za ostale građane krijući i štiteći ubicu? Zanemarit ćemo činjenicu da je to krivično djelo. Sve pohvale za brzu reakciju policije, nadamo se da će također biti tako brzi i u budućnost”, naveli su u saopštenju.

Obećavajuće informacije dolaze iz Neuma, na plažama se traži mjesto više!

Vrlo ohrabrujuće vijesti dolaze iz Bosne i Hercegovine: Izvoz u odnosu na prošlu godinu za isti period porastao za 28 posto