Prelijepa Džejla Ramović kao diva: Na društvenoj mreži objavila fotografiju u izuzetno elegantnom izdanju

Posljednje Ženska posla

Džejla Ramović oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Pjevačica Džejla Ramović nedavno je proslavila tek 19. rođendan, a iza sebe ima nekoliko velikih hitova i popularnost na kojoj joj mogu pozavidjeti i najveće zvijezde. Ova mlada pjevačica nadaleko je čuvena po svojim vokalnim sposobnostima, skromnosti i osjećaju za stil.

Tako je na društvenim mrežama objavila fotografiju u izuzetno elegantnom izdanju, uskoj crnoj haljini od satena sa visokim šlicem i dekolteom, bez bretela. Uz crnu haljinu savršeno je uklopila i crne sandale i zelenu tašnicu koja daje poseban pečat njenom stajlingu.

Danas je u potpunosti svjesna svoje popularnosti i tereta koji nosi kao tinejdž uzor, te se u skladu sa tim se i ponaša u javnosti.

– Mislim da nemam uticaj samo na djevojčice koje žele da pjevaju, već i druge djevojčice koje me prate. Meni je stvarno čast kada mi njihovi roditelji priđu i kažu da sam im uzor, neko u koga gledaju i koga prate. Ja se stvarno trudim da im dajem dobar primjer – kaže Džejla i dodaje da će i dalje nastaviti da gradi karijeru na sebi svojstven način.

Mada je od objavljivanja njenog singla “Ruine” prošlo čak dvije godine, ne krije da i dalje čeka onu pravu pravu. A dok se to ne desi, pjevačica radi reklamne kampanje u kojima pozajmljuje glas.

– To je počelo prije dvije, tri godine, a sad je krenulo malo intenzivnije jer se nedavno desila reklama u kojoj sam pozajmila glas. To je neki novi izazov u mom životu – istakla je Džejla.

Leave your vote