Prišli su mu policijski službenici, Davor Dragičević na skupu SNSD-a i pristalica na Trgu Krajine s Davidovom slikom vikao: “Pravda za Davida, ubico”

Tokom skupa pristalica SNSD-a i vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, na Trgu Krajine se pojavio i Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida čiji slučaj nikada nije riješen.

Dragičević je držao Davidovu sliku i vikao: “Pravda za Davida”.

Prišli su mu policijski službenici MUP-a RS tražeći dokumente, a on je izvadio vojnu knjižicu i rekao:

“Pogledajte koga hapse na trgu, ratni profiteri”.

Skup je prije nekoliko dana najavio lider SNSD-a Milorad Dodik koji je rekao kako će na ovom skupu biti doneseni određeni stavovi, koji će biti smjernice za politiku u narednim godinama.

Dodao je da će se raditi „na jačanju subjektiviteta Republike Srpske i vraćanju nadležnosti za izbore na entitetski nivo“ – prenosi N1.

U subotu, 23. oktobra utvrđeni su svi rezultati izbora osim onih za predsjednika Republike Srpske, čije je ponovljeno kontrolno brojanje u toku.

Još od izborne noći opozicija tvrdi da su izbori namješteni i pokradeni i da treba ponoviti izbore za funkciju predsjednika Republike Srpske.

Toj ideji izričito se protivi SNSD i njegovi koalicioni partneri, koji zahtijevaju da se što prije utvrde rezultati i za predsjednika Republike Srpske “jer je Milorad Dodik pobjednik”.

Na ulazu u Banja Luku, pored naplatnih kućica večeras se nalaze policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Pogledajte šta je napravio Dragičević.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.