Španjolka Laura Marin se oglasila nakon nastupa s Halidom Bešlićem u Sarajevu: “Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Nepisivo”

Mlada Španjolka Laura Marin bila je specijalna gošća Halida Bešlića na sinoćnjem koncertu u Zetri, a povodom toga se oglasila na svom TikTok profilu i zahvalila publici.

Marin je na svom TikTok profilu podijelila snimak na kojem se može vidjeti njena izvedba pjesme Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu”, a uz koji se zahvalila publici.

“Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Nepisivo”, poručila je ova 19-godišnjakinja.

“Publiko, najveća hvala” Ovo je samo početak”, dodala je u opisu snimka.

Podsjetimo, nakon što je čuo njene obrade svojih pjesama, Halid Bešlić pozvao je mladu Španjolku da bude gošća na koncertu u Zetri.

Legendarni bh. pjevač s Laurom otpjevao je sevdalinku “Moj dilbere”, a potom je ona sama zapjevala sarajevskoj publici.

“Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla tačka u ova surova vremena.

Odmah sam u dogovoru sa menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri”, kazao je Halid uoči koncerta.

“Predivno je, konačno sam u Sarajevu. Ovo sanjam posljednjih devet godina svog života.

Nervozna sam na najpozitivniji način. Bit ću ovdje četiri dana i najviše planiram da budem u Sarajevu”, izjavila je Laura po dolasku u Sarajevo.

VEZANI TEKST: Pogledajte snimak i kako je Španjolka Laura Marin zapjevala na koncertu Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri!

Ova osamnaestogodišnjakinja je balkansku muziku prvi put čula kada je imala devet godina, a kada je napunila 14 godina odlučila je i naučiti naš jezik – javio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.