Španjolka Laura Marin stigla u BiH, trebala bi zapjevati na koncertu Halida Bešlića, pogledajte šta je poručila po dolasku: “Ovo je ispunjenje mog sna”

Uoči koncerta Halida Bešlića koji će biti održan u sarajevskoj Zetri u Bosnu i Hercegovinu je stigla Laura Marin, talentovana Španjolka, koja će biti specijalni gost na njegovom koncertu.

Reporter portala Radiosarajevo.ba bio je na Sarajevskom aerodromu gdje je dočekao mladu Španjolku.

Osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva razgovjetno za sve Balkance.

Na sarajevskom aerodromu Laura je kratko govorila za medije, te je kazala kako joj je srce bilo puno kada je čula bosanski jezik u letu iz Frankfurta za Sarajevo.

“Ovo je ispunjenje moje želje koja traje devet godina”, poručila je Marin.

Laura je u Sarajevo došla u pratnji majke, a u danima nakon koncerta imat će vremena i da posjete turističke atrakcije glavnog bh. grada.

Koncertna euforija pred spektakl Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri je dostigla vrhunac usijanja.

Naša legenda narodne muzike posljednji koncert u ovoj dvorani je imala prije petnaest godina, 2008. godine, a večerašnji koncert bit će poseban po mnogo čemu.

Ulaznice za koncert su, očekivano, rasprodate u rekordnom roku. Od najave koncerta vlada veliki interes za njega, kako ljubitelja Bešlićevih pjesama, tako i medija iz BiH i cijelog regiona.

Zbog ogromnog interesa publike, organizator je danas, 11. marta, na sam dan koncerta odlučio da u prodaju pusti dodatnih 500 ulaznica.

One se mogu kupiti na prodajnim mjestima na platou Skenderije, te u sarajevskom BKC-u u vremenu od 10 do 17 sati, kao i na biletarnici Zetre u vremenu od 12 do 20 sati.

Svi ulazi na koncert u dvorani Zetra bit će otvoreni za posjetitelje od 19 sati. Publika se moli da koristi alternativne parkinge zbog ograničenog broja parkinga na Zetri (parkinzi kod stadiona Koševo, na Barama).

Specijalna gošća na koncertu Halida Bešlića bit će mlada Španjolka Laura Marin, koja će sa njim na bini pune Zetre i zapjevati. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva za sve Balkance.

Pogledajte šta je poručila Laura po dolasku u BiH.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.