Srbija na nogama: Marija Šerifović se iznenada pojavila na Eurosongu i iznenadila sve!

Popularna pjevačica Marija Šerifović večeras je u Rotterdamu gdje tokom Eurosonga bodri grupu “Hurricane” koja predstavlja Srbiju.

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila je grupa Hurricane iz susjedne Srbije s pjesmom “Loco Loco”.

Grupa Hurricane predstavila je Srbiju na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u roterdamskoj Ahoy areni s pjesmom “Loco Loco”.

Odjevene u svjetlucave crne čipkaste kostime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić užarile su atmosferu na natjecanju te su poput pravog uragana poharale pozornicu svojim plesnim pokretima.

Istaknule su se i jer su, za razliku od većine, pjevale na materinjem jeziku, a hoće li im to donijeti dodatne bodove, pokazat će glasovi na kraju večeri.

Djevojke iz Srbije nastupile su devete po redu.

Mjesta u finalu ima za još 10 zemalja, a ako Srbija prođe dalje, bit će jedina zemlja iz regije kojoj je to ove godine uspjelo, nakon što je u prvom polufinalu ispala naša Albina te predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Inače, pjesmu “Loco Loco” producirali su Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme “Hasta la vista” s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no nisu je imale priliku izvesti na Eurosongu jer je zbog pandemije koronavirusa bio otkazan.

Ove su godine iz televizijske kuće RTS odlučili su kako neće raditi novu Beoviziju pa je hurikankama napisana nova pjesma.

Pogledajte njihov nastup.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.