Velika humanitarka Amra Džeko ponovo pokazuje ljudskost i istinsku dobrotu: OREA u Sarajevu organizuje treće izdanje Art Marketa

Posljednje Vijesti Ženska posla

OREA je pripremila izuzetno bogat sadržaj za posjetioce koji će imati priliku uživati u rukotvorinama 58 izlagača. Ovaj put, za razliku od prethodnih godina, na Art Marketu izlažu samo kreativci koji su članovi OREA platforme. Dobra muzika, mnoštvo nagradnih igara i Franck-ov kafe barista će zasigurno napraviti dobar štimung kakav je karakterističan za Art Market. Osim Franck-a, za rashlađivanje od ljetnih vrućina pobrinut će se i Leda voda. Za posebno iznenađenje se pobrinula Lutrija BiH koja će posjetiocima Art Marketa podijeliti 2000 srećki.

Nisu zaboravljeni ni najmlađi uzrasti. Za malu raju ponovo će biti organizovan Dječiji kutak sa bogatim edukativnim i kreativnim radionicama, gdje će provesti kvalitetno vrijeme, kako bi se i roditelji mogli opustiti i uživati.

Ambasadorica i suosnivačica OREA-e, Amra Džeko, izjavila je da će i ove godine svi posjetioci zasigurno pronaći nešto za sebe i ujedno uživati u sjajnoj atmosferi i zabavi koju Art Market pruža.

“OREA Art Market sada već postaje tradicionalni događaj – mjesto susreta, dobre atmosfere i zabave, u kojem jednako uživaju izlagači i posjetioci. Prethodni Art Marketi su bili veoma posjećeni, a svi koji su ga posjetili opisali su ga kao savršeno mjesto i način za provesti kvalitetno vrijeme s porodicom i prijateljima. Riječ je o jedinstvenom dvodnevnom događaju promotivno-prodajnog, kulturnog, zabavnog i humanitarnog karaktera, koji je namijenjen promociji bh. brendova i razvoju malih poduzetnika.” poručila je Amra.

Cijena ulaznice je 2 KM, a sav prihod od ulaznica kao i dio novca od svake prodane rukotvorine bit će doniran u humanitarne svrhe – za podršku Roditeljskoj kući udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Art Market su podržali Galenika, UniCredit banka, Visa, Lutrija BiH, Bingo, BH Telecom, Franck, Leda voda, EuroplakatBH, nConsulting, Spanish Market, Jumbo, ASA Osiguranje, Gama AA Security, hotel Hills te medijski pokrovitelji Klix, Bonjour, RSG Radio, radio Antena, te magazin Azra.

Kapije za posjetioce će biti otvorene u subotu u periodu od 16.00h do 20.00h, a u nedjelju od 10.00h do 19.00h.

Leave your vote