Zaista ovo zvuči vrlo žalosno… “Pravda za Dženana” objavila poruku koju je dobila na Facebooku u inbox: Izazvana lavina komentara

Facebook grupa Pravda za Dženana objavila je jednu od poruka koje je dobila u inbox.

“Nad Bosnom je oblak crni koji nosi tristo rana, on tuguje, suze lije, zbog Davida i Dženana. Ko ubija našu djecu, ko polomi njima krila, u najljepšim godinama, crna zemlja ih prekrila.

Ubili su dva jedinca, ubistvo su vješto krili i uz pomoć policije sve su oni izmislili.Roditelji djece ove, znamo da vas tuga mori, vrijeme će reći svoje, zemlja će da progovori.

Zaklelo se nebo zemlji, da se sakriti ništa neće a ko laže i izmišlja, tu grehote nema veće.Kad’ se sjetim šta je bilo, moje srce tuga hvata, neće grliti roditelji svoga sina, sestra brata.

Bosna ima svoju raju, nepravda im srca kida i u vatru poskakat’ će zbog Dženana i Davida. Uplakani roditelji, živjeli nam puno ljeta, vjerujte u dragog Boga i Ifeta Ferageta.

Sada bezvlašće Bosnom hara, kriminalci i elite, policijo molimo vas, kriminalce pohapsite i djecu nam zaštitite”.

Na kraju poruke potpisan je O. M.

Objava je izazvala dosta pažnje i komentara pa su se tako brojni korisnici Facebooka javili s riječima: “”Pravda za ubijenu djecu”, “Žalosno”, “Samo pravda”, “Doći će pravda, kad – tad”…

Podsjetimo, iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine su prije nekoliko sedmica obećali Murizu Memiću i Davoru Dragičeviću da će biti pokrenute istrage za ubistvo njihove djece Dženana i Davida.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.