Žustro u takmičenju “Zvezda Granda”, Bosanac digao prst i poručio Viki Miljković: Nemoj to više da ti se dešava!

U novoj emisiji regionalnog takmičenja “Zvezde Granda” došlo je do svađe između članova žirija Viki Miljković i Daragana Stojkovića Bosanca.

Naime, kada je došao red na Bosanca da prokomentariše takmičare, na trenutak je zaćutao, a zatim se obratio Viki koja je prethodno upadala u riječ kolegama pokušavajući da odbrani pjevanje svog kandidata.

“Viki bi morala da se upristoji i da se ne bavi svojim prostaklucima – tipa dobacivanja žiriju “da li smo normalni ili nismo”.

To nije tvoje, niti si određena, ni po školskoj spremi da određuješ kakvi smo mi, jer ako se počnemo baviti takvim prostaklucima, tvoji kandidati bi trebali tebe da pitaju “da li si ti normalna da ih ovako spremiš, tako da nemoj to više da ti se dešava, jer ako ćemo se time baviti po svim osnovama pa ćemo udarati i nikome neće biti prijatno“, rekao je Bosanac.

Viki mu je potom odgovorila.

“Prvo prst da spustiš kad sa mnom razgovaraš! Niti si mi otac, niti si mi muž, niti si mi kum, prvo taj prst da zaboraviš. I tvoje te prostačke, vaspitne tamo u svojoj kući rješavaju”, rekla je ona.

Popović je zaključio da su oni prostački žiri koji je najbolji na svijetu, a zatim apelovao da se ova svađa zaustavi.

“Mislim da je prostački non stop svoje kolege sa kojima godinama sediš, da ih ponižavaš, pljuješ i omalovažavaš pa čak i u svrhe šou programa treba da postoji mjera i granica.

Jadan je onaj ko druge unizi da bi sebe uzdigao. Ako možeš bori se svojim oružijem. Najčešće sam tu ja, onda i Mili pa je jedno vreme počeo Cecu pa se uplašio pa se povukao, a kada bi izneo svoje iskreno mišljenje padale bi glave.

Nema veze, on smatra da sam ja najslabija karika i da je najlakše obrusiti se izvrijeđati sav moj rad”, dodala je na kraju Viki.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.