in , , ,

Migrant izbo drugog migranta ispred brojnih prolaznika

Motiv ovog napada za sada nije zvanično saopćen

U neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli danas oko 12:30 sati dogodio se incident u kojem su učestvovala dva migranta.

Jedan migrant nakon sukoba je zbog zadobivenih ubodnih rana prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gde su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Tuzlanski.ba je kazala da policija traga za osobom koja je nanijela ubodnu ranu migrantu čiji identitet nije poznat javnosti.

“Policija poduzima sve potrebne mjere u cilju pronalaska izvršioca, a prema saznanjima radi se o migrantu”, kazala je Kapidžić.

O ovom događaju Upravu policije MUP-a TK obavijestila je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koja je zatekla migranta sa ubodnom ranom u neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli.

Tuzlanski.ba u posjedu je video snimka navedenog incidenta koji se dogodio usred bijela dana naočigled brojnih prolaznika. Motiv ovog napada za sada nije zvanično saopćen.

Izvor: Tuzlanski.ba

OHLADIO DŽEP DIJASPORE/ Novac koji šalju porodicama 201 milion maraka manji nego godinu ranije

Curica iz potresom razorenog sela tješila mamu tokom razgovora: “Nemoj plakati mama”