Uznemirujuća poruka Sandre iz Tuzle: Bojim da ću postati “Nizama 2”

Sandra Ravlić iz Tuzle je na svom zvaničnom Facebook profilu ispričala svoju životnu priču. Naime, ona je na društvenim mrežama opisala kroz šta prolazi te objavbila fotografije uništenog autmobila. Navela je kako se boji da će postati “Nizama 2”. Njenu objavu prenosimo u nastavku.

“Ovako izgleda djelo “čovjeka” za kojeg nemam naziv, koji po treći put uništava moje vozilo. Svi vrlo dobro znate s kojim se problemom suočavam. Dosada sam šutila.

Ali se bojim da ću postati “Nizama 2“. Brojne prijave postoje u PS Zapad, PS Istok. Tuzilaštvo TK je veoma dobro upoznato s ovim slučajem kao i Općinski sud Tuzla.

Ponovo sam prijavila, pa ćemo da vidimo šta će se poduzeti po pitanju kršenja mjere, uhođenja, uznemiravanja, prijetnji putem SMS poruka. S obzirom da ovo maltretiranje ne prestaje evo već 3 godine, a meni je kap prelila čašu.

Od prosipanja farbe ispred mojih vrata, od sipanja super ljepka u bravu na ulazu da se ne može zaključat, od paljevine auta, od uništavanja auta u julu, pa sad evo u augustu.

Od kojekakvih prijetnji putem mobitela sa nepoznatih brojeva, od objavljivanja moje slike i mene predstavljanja kao loše osobe pa i mojih bližih drugarica, od uznemiravanja sa lažnih profila”, navela je.

Potom je dodala:

“Većina je prijavljena, a nekad nisam imala snage ni volje ni da prijavljujem, jer vidim da to nema efekta. Ovo sam postavila čisto da znate ko je sve oko vas, s kim pijete kafu, jedete, družite se.

Otvorite oči. A ja ću samo reći da meni ako se šta desi imena osoba iz javnih institucija će bit objavljena na svim portalima i novinama. Koje su mogle nešto učiniti a nisu.

Tobože da sam “kćerka od kakvog guzonje” začas bi sve bilo riješeno.

Možda bi imala i zaštitu kakvu 24 sata ili ko zna šta. Ovo je danas urađeno, na moj rođendan, taman simbolično i lijep poklon.

Auto je pokušano i da bude zapaljeno ali nije uspjelo. Najgore je što je bilo i maloljetne djece s nama koja su se prepala.

A da ne pričam da se auto zapalilo, šta je sve okolo moglo izgorit.

Gospodo koji sjedite u foteljama i donosite zakone, trošite vi vaše enormne plate na skupocjena vozila, na egzoticna putovanja, na markiranu odjeću, na hotele, hostele, motele, skupe sportove.

Nemojte ba mijenjat Zakone. Savršeno nam sve funkcioniše. Toliko”, navodi Sandra Ravlić u svojoj objavi.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.