in , , ,

Nimalo dobre vijesti za Miralema Pjanića oglasio se trener Barcelone Koeman: “Svi znamo njegovu situaciju, preferiram mlade i neke druge igrače”

Trener Barcelone i definitivno je potvrdio kako Miralem Pjanić nije u njegovim planovima za novu sezonu.

Trener Barcelone i definitivno je potvrdio kako Miralem Pjanić nije u njegovim planovima za novu sezonu.

Pjanić nije bio u protokolu za duel Barcelone i Real Sociedada u prvom kolu La Lige, a nakon toga reporterka Helena Condis prenijela je da Koeman više nikako ne računa na bosanskohercegovačkog reprezentativca.

To je, između ostalog, potvrdio i nizozemski stručnjak kojeg su mediji pitali za situaciju u vezi s Pjanićem.

“Imamo 27 igrača na raspolaganju i četiri moram izostaviti. Svi savršeno dobro znamo njegovu situaciju”, rekao je Koeman.

Nizozemac je poručio kako više voli dati šansu mladim igračima zbog budućnosti kluba.

“Ja sam trener koji uvijek pruža priliku mladim igračima koji su budućnost kluba. Alex Collado je bio blizu prodaje u Belgiju prije 10 dana, a u ovom trenutku preferiram pružiti priliku Yusufu Demiru. On je dio konkurencije i preferiram druge igrače”, zaključio je Koeman.

Bivši igrač Rome i Juventusa često je povezivan s povratkom u torinski klub, ali Juventus i dalje ima težak posao pred sobom kako bi finansijski odgovorio na ovaj transfer – prenio je Klix.

Oglasili se iz koalicije “Moja adresa: Srebrenica”: “Upozoravamo sve na težak položaj Bošnjaka, mi nećemo odustati i neće nas razjediniti u našoj nakani!”

Dok Krunić grabi u Milanu, Ibrahimović ne odustaje od balkanskih narodnjaka ni u Grčkoj